Sådan deaktiveres Ansigtsgenkendelse på Facebook
Hvis du ikke ønsker Facebook til at foreslå dine venner til at markere en i billeder, er du nødt til at deaktivere denne funktion. I standardindstillingen er dette blevet aktiveret af Facebook.
Du skal nu logge ind på din Facebook-konto.
Klik nu på Konto
Vælg indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger
På venstre side i det brugerdefinerede menupunkt
Klik nedenfor på Brugerdefinerede indstillinger
For venner foreslå billeder af mig — > Redigér indstillinger klik
Nu åbner et nyt vindue.
Klik derefter på pilen ned til højre i midten og vælg låst.
