Hvordan deaktivere ansiktsgjenkjenning på Facebook
Hvis du ikke vil at Facebook skal foreslå vennene dine å markere en i bilder, må du deaktivere denne funksjonen. I standardinnstillingen er dette aktivert av Facebook.
Du må nå logge inn på din Facebook-konto.
Klikk nå på Konto
Velg personverninnstillinger
På venstre side i det definerte menyelementet
Klikk nedenfor på Tilpassede innstillinger
For venner foreslår bilder av meg –> Rediger innstillinger klikk
Nå åpnes et nytt vindu.
Klikk deretter pilen ned til høyre i midten og velg låst.
