Deaktiver ansiktsgjenkjenning på Facebook

Hvordan deaktivere ansiktsgjenkjenning på Facebook

Hvis du ikke vil at Facebook skal foreslå vennene dine å markere en i bilder, må du deaktivere denne funksjonen. I standardinnstillingen er dette aktivert av Facebook.

Du må nå logge inn på din Facebook-konto.

Klikk nå på Konto

Velg personverninnstillinger

På venstre side i det definerte menyelementet

Klikk nedenfor på Tilpassede innstillinger

For venner foreslår bilder av meg –> Rediger innstillinger klikk

Nå åpnes et nytt vindu.

Klikk deretter pilen ned til høyre i midten og velg låst.