Ryd op på skrivebordet, så en brugervenlig, automatisk fungerende overblik er givet

Ubrugte ikoner flyttes til „ubrugte fil genveje“ af oprydning. Mappen eksisterer ikke, da den kun oprettes ved den første desktop oprydning, som derefter udføres (automatisk) hver 60 dage. Manuel denne funktion kan gøres ved hjælp af knappen „Rens desktop nu“ (i dialogboksen „Desktop elementer“).

Når skrivebordsoprydningsguiden er startet, skal du klikke på „Fortsæt“, vælge genveje som ikke skal slettes (disse er deaktiveret af dig via det relevante afkrydsningsfelt).

Efter yderligere bekræftelse vil du modtage et overblik over de ændrede links. Efter denne handling, vil du finde den Ubrugte desktop genveje mappe på dit skrivebord.